Corona beleid

Vanaf maandag 11 mei mag de deur van de praktijk weer open. Ik doe dit volgens de richtlijnen van het RIVM (persoonlijke hygiëne, schoonmaken van de ruimte, geen handen schudden).

In deze tijd is het goed mogelijk dat je last krijgt van psychische en/of lichamelijke klachten. Het gebrek aan sociaal contact, het missen van een aanraking, niet de nabijheid van de ander voelen, kan nare gevoelens teweegbrengen. Neem contact met me op wanneer je steun of hulp kunt gebruiken. We vinden samen een creatieve oplossing om passende hulp voor jou te organiseren.

Voor iedere kennismaking of behandeling is het noodzakelijk dat je onderstaande vragen beantwoord en mij laat weten of je voldoende gezond bent om naar de praktijk te komen. Of dat we samen voor een andere manier kiezen, om contact te hebben. Dit mag je doen via WhatsApp, sms, email of telefoon.

Voor een bezoek aan de praktijk is het vereist dat je onderstaande vragen met ‘nee’ kan beantwoorden;

  • Heb je de afgelopen 24 uur (ook milde!) klachten van COVID-19 symptomen gehad; neusverkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid en/of koorts vanaf 38°C ?
  • Heb je huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidklachten?
  • Is er bij jou zelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Indien je, in verband met Covid-19, genoodzaakt bent een afspraak te annuleren binnen de 24 uur, wordt deze niet in rekening gebracht. Indien ik zelf klachten heb, zal ik je hierover informeren en ook onze afspraak annuleren.

Wanneer je een afspraak in de praktijk hebt, mag je rechtstreeks doorlopen naar mijn kamer (10). Neem geen plaats in de wachtruimte. Met het plannen van de afspraken houd ik rekening met voldoende tijd tussen de afspraken, zodat gangen vrij blijven en er tijd is voor schoonmaken.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen, heb je vragen over bovenstaande, neem dan contact met me op voor nadere informatie.